Cara Memilih Laman Poker Dalam Talian

Talian

Oleh itu, anda telah memutuskan bahawa anda ingin bermain poker Online, dan pencarian anda untuk laman web yang sempurna telah bermula. Tetapi sayangnya, terdapat ratusan laman web poker di Internet. Bagaimana anda membezakan antara semua laman web yang tersedia ini, untuk mencari laman web yang diinginkan? Terdapat beberapa kriteria utama yang harus anda perhatikan, dalam usaha anda mencari laman poker yang sesuai untuk anda. Memahami kriteria ini, dan dapat menggunakannya sebagai asas perbandingan, akan memudahkan proses pemilihan anda:

Poker Percuma – Sekiranya anda ingin bermain poker dalam talian untuk rekreasi yang murniKiss918 apk , dan bukan untuk wang, pastikan laman web yang anda minati menampung pemain “percuma”. Sebilangan besar laman web poker dalam talian memenuhi syarat untuk membebaskan pemain.

Muat turun Perisian berbanding berasaskan Web- Sebilangan besar, jika tidak semua, laman web poker dalam talian menghendaki anda memuat turun perisian klien poker mereka ke sistem komputer anda untuk dijalankan. Sekiranya anda tidak suka memuat turun perisian tersebut ke sistem anda, maka anda mungkin ingin memeriksa untuk mengetahui apakah laman poker secara alternatif mempunyai antara muka poker berasaskan web, yang membolehkan anda bermain poker di laman web dari dalam penyemak imbas anda. Pemasangan perisian mempunyai potensi risiko virus dan / atau adware dimuat ke sistem anda (walaupun kebanyakan syarikat terkenal tidak akan pernah melakukannya), tetapi pemasangan perisian di komputer anda biasanya berjalan lebih cepat daripada sesi berasaskan web. Pemasangan perisian memanfaatkan kekuatan CPU PC tempatan anda, sedangkan antara muka berasaskan web bergantung pada memuat turun sebarang kemas kini harta tanah skrin melalui Internet semasa bermain. Ini boleh menjadi perlahan, terutamanya, jika anda menggunakan sambungan internet yang perlahan (misalnya, talian dialup). Oleh itu, jika anda pantas, pilih pemasangan perisian tempatan; jika anda prihatin dengan keselamatan komputer anda atau tidak dapat menghabiskan ruang cakera yang digunakan oleh pemasangan perisian, pilih laman web poker berasaskan web.

Kaedah Deposit / Pengeluaran- Sekiranya anda merancang untuk bermain poker dengan wang melalui Internet, sangat penting untuk mempertimbangkan kaedah deposit dan pengeluaran yang disokong oleh laman poker. Sebilangan besar laman web ini membenarkan kad kredit utama digunakan, yang nampaknya merupakan mekanisme pilihan deposit universal. Yang lain membenarkan penggunaan transfer bank, transfer ACH, cek, dan transfer bank dari bank. Sebilangan besar laman web poker juga menyokong beberapa bentuk eWallet pihak ketiga, yang menyediakan perantara antara institusi perbankan dan laman web poker itu sendiri. Kriteria utama yang perlu diperhatikan adalah: 1) Kaedah deposit / pengeluaran apa yang disokong oleh laman poker, dan berapa banyak kaedah ini yang disokong oleh tempat tinggal anda? 2) Adakah sah untuk membiayai / menarik diri ke / dari laman web poker, dari bidang kuasa tempat anda bermain?

Sekatan Lokal – Beberapa laman web poker mengehadkan permainan dengan wang (dan kadang-kadang bermain percuma), berdasarkan tempat anda, dan undang-undang yang mengatur perjudian di tempat anda. Anda harus memeriksa dengan undang-undang bidang kuasa tempatan anda dan memeriksa dengan laman poker, untuk melihat apakah ada sekatan yang dikenakan untuk bermain, berdasarkan tempat anda.

Sokongan – Anda mesti melihat kaedah sokongan yang ditawarkan laman web poker. Laman web poker umumnya menyediakan satu (atau lebih) kaedah sokongan yang merangkumi: sokongan telefon, sokongan faks, sokongan E-mel, dan sokongan sembang langsung. Semakin banyak yang ditawarkan laman poker, semakin baik. Untuk sokongan telefon, periksa dan lihat sama ada laman poker menawarkan sokongan bebas tol dari bidang kuasa permainan anda atau tidak.

Kepelbagaian Permainan – Bergantung pada tahap kepakaran bermain poker anda dan minat anda terhadap pelbagai, penting untuk menentukan jenis permainan yang disokong oleh laman poker. Hampir semua laman web menawarkan Texas Holdem, tetapi bergantung pada tahap minat anda, anda harus memeriksa untuk melihat apakah mereka menawarkan permainan seperti Five and Seven Card Stud, Omaha Poker (dan semua variasinya), Blackjack (bukan poker, tetapi sering disertakan sebagai pilihan permainan), Stud (dan variasinya), Draw poker, sokongan Kejohanan, dan permainan had dan pot had. Kejohanan khususnya sangat popular dengan laman web poker dalam talian, dan beberapa pertandingan laman web menawarkan kumpulan hadiah yang sangat besar.

Bonus – Sebilangan besar, tetapi tidak semua, laman poker menawarkan beberapa bentuk bonus kepada pemain, ketika anda mula-mula mendaftar dengan laman web ini. Bonus setiap laman web agak berbeza, tetapi dari yang menawarkan bonus pertama kali, biasanya didasarkan pada deposit awal minimum. Banyak bonus juga dikira berdasarkan jumlah wang yang disimpan dan dibelanjakan di laman web ini. Selain itu, banyak laman web menawarkan bonus tambah nilai, yang merupakan bonus yang ditawarkan kepada pelanggan yang ada, melebihi bonus deposit awal mereka, dan sebagai insentif untuk menjadikan anda sebagai pelanggan.

Grafik dan Kebolehgunaan – Ini adalah pertimbangan yang sangat penting. Setiap laman web poker mempunyai penampilan dan nuansa yang berbeza. Sekiranya anda ingin bermain poker dengan wang, adalah mustahak anda merasa selesa dengan grafik skrin dan kemampuan anda untuk menavigasi (melalui klik tetikus atau papan kekunci) melalui program poker. Sekiranya anda merasa tidak selesa sama sekali dengan laman poker, anda pasti tidak boleh mempertimbangkan untuk bermain dengan wang. Anda harus selalu menguji laman poker dalam mod “percuma” terlebih dahulu, sebelum benar-benar mempertimbangkannya untuk bertaruh wang sebenar.

Ciri-ciri Permainan – Anda harus selalu mempertimbangkan ciri permainan yang tersedia di laman web poker tertentu. Ciri-ciri permainan seperti sejarah tangan, beberapa tetingkap bermain serentak, nota pemain, petunjuk audio dan visual, statistik pemain, penunjuk status sambungan, sembang pemain, permainan turbo, dan pilihan skrin harus selalu dipertimbangkan.

Rake – Rake adalah jumlah pot yang diambil oleh laman poker (sebagai sebahagian daripada bayaran untuk menjalankan perniagaan), dari setiap tangan. Anda harus sentiasa mengetahui berapa banyak laman web poker yang diambil (berbanding laman web lain). Laman web poker biasanya menggunakan kaedah rake Kontribusi Berat atau kaedah Sumbangan Purata, ketika mengira rake. Jelas, semakin rendah rake, semakin banyak wang yang akan anda bawa pulang menang, tetapi kriteria ini dengan sendirinya tidak boleh menentukan laman web poker yang anda gunakan, kerana semua faktor di atas juga perlu dipertimbangkan. Ringkasnya, kriteria di atas harus selalu digunakan, ketika memutuskan laman Poker mana yang terbaik untuk anda. Bergantung pada pilihan anda, beberapa kriteria ini harus diberi lebih berat daripada yang lain. Selamat memburu laman web Poker !!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *