Star Wars: Teraan Permainan Pra-Beta Republik Lama

Star wars republik lama akan menjadi tambahan terbaru permainan video kepada francais star wars. Tidak seperti permainan main peranan sebelum ini terutamanya berdasarkan kisah perang bintang, SWTOR akan menjadi MMORPG sepenuhnya. Adalah baik untuk mengetahui bahawa Bioware, pencipta awal pasangan terakhir rpgs perang bintang yang terlaris seperti kesatria republik lama, sekali lagi menerajui dan membangunkan ini Pasporbet.

Salah satu daripada banyak pilihan baru MMORPG SWTOR yang digembar-gemburkan ialah satu perkara yang mereka namakan sebagai “titik kilat”, dan merupakan salah satu pengubahsuaian terhebat kepada permainan, dan mungkin kepada MMORPG; telah datang dalam masa yang lama. Walaupun ia mempunyai nama yang mewah, dalam titik kilat SWTOR merujuk kepada cara permainan akan mencipta dan contohnya penjara bawah tanah. Titik kilat ialah penjara bawah tanah berperingkat yang dicipta untuk dijalin lebih rapat ke dalam jalan cerita permainan peribadi anda.

Kebanyakan MMORPG berpusatkan aksi rapat dan jalan ceritanya secara amnya agak jauh, bermakna ia ada di sana semata-mata untuk memberikan anda rasa samar-samar tentang beberapa motif untuk tempat yang anda berada. Walau bagaimanapun, tujuannya pada asasnya adalah untuk bunuh raksasa untuk mendapatkan a) XP atau b) rampasan. Jalan cerita sebenarnya bukan fokus utama. Apa yang anda lakukan dengan XP dan rampasan? Mudah sahaja anda berpindah dari PvM (pemain lwn raksasa) ke alam PvP (pemain lwn pemain) di mana semua rampasan dan XP itu akan ditandingi menentang pemain yang berbeza.

Walaupun ramai yang akan menikmati mengadu kebolehan dan kecerdasan mereka dengan lawan mahir lain dalam talian, saya secara peribadi suka bermain MMO rpgs secara bekerjasama dan menikmati jalan cerita dan persekitaran semasa saya melaluinya. Terlalu kerap apabila bermain MMO, konsep menikmati perjalanan menjadi hilang kerana anda secara membabi buta disedut ke dalam hanya meratakan (iaitu mengisar) untuk mencapai peringkat PvP.

Di situlah SWTOR menjadi menarik, dengan Bioware di sebalik pembangunan dan mengetahui kualiti binaan gila mereka untuk rpg dan jalan cerita yang difikirkan dengan baik Saya tidak sabar untuk melihat bagaimana permainan akhirnya akan menjadi seperti apabila ia dikeluarkan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *